Skip to main content

Crearea unui feed Instagram elegant și memorabil este o artă. Iar dacă urmărești evoluția artei vizuale contemporane, a modei, a fotografiei, a cinematografiei, vei găsi referințe peste referințe.

În timp ce lucrezi la stilul tău de pe Instagram, îți sugerăm, să nu furi, dar să te inspiri de la TOP 10 conturi adunate de noi.

Iată 10 de conturi de Instagram creative pe care ar trebui să le adaugi în lista ta chiar acum.

Ai nevoie de inspirație pentru a planifica o călătorie? @beautifuldestinations un cont despre locuri noi de vizitat în fiecare zi. Indiferent dacă plănuiești o călătorie sau doar dorești să te inspiri, acest cont te va duce într-o vacanță imaginară.

Există ceva despre fotografia alb-negru care te duce instantaneu înapoi în timp. Hannibal Renberg călătorește în jurul Parisului și surprinde momente trecătoare și scene de stradă spontane. De ce să construiești o mașină a timpului când poți parcurge feedul uimitor al @leoleoparis?

Credeai că viața în roz nu există? Ba da, este, iar dovada este contul @anamarques210376. Printre conturile de Instagram minimaliste creative se numără colecția de frumoasele peisaje marine pastelate ale Anei Marques.

04. @neve_son

Magie de culori în acest feed Instagram.

Artistul vizual Christoph Niemann a ilustrat totul, de la copertele New York până la Doodle Google. El are propria coloană ilustrată din New York Times, intitulată și Abstract Sunday.

06. @hiltonic

Aici vei găsi idei geniale pentru Stories sau idei de prezentare a produsului tău.

07. @dschwen

Acest feed de Instagram ne demonstrează încă o dată că imaginația și creativitatea nu are limite.

Jacob Santiago creează imagini uimitoare, vibrante în jurul orașului New York, prezentând arhitectura și străzile. Descoperă New York-ul așa cum nu l-ai mai văzut.

Murad Osmann este un producător de videoclipuri muzicale, însă a devenit faimos pe Instagram datorită fotografiile sale cu iubita lui care îl conduce de mână.

Un profil plin de culoare și inspirație.

Sperăm că colecția noastră să-ți dea inspirația necesară de a face un feed special și pentru contul de Instagram al afacerii tale. Creează și devino și tu o sursă de inspirație pentru altcineva!

Leave a Reply