Skip to main content

Codru Club House – locul în care vei fi mândru să-ți inviți oaspeții

Codru Club House este un complex locativ de tip townhouse, amplasat într-o zonă rezidențială ecologică. Complexul oferă un șir de beneficii locatarilor precum: curte individuală, geamuri panoramice, debara pentru fiecare locuință, gradină personală, parc pe teritoriul complexului, școală, grădiniță etc.

Am elaborat un Landing Page pentru un proiect exclusiv al unei companii de construcții. Pagina are un design structurat și deosebit de ușor de accesat, capabil să furnizeze o gamă largă de informații utile într-o singură pagină: Despre, Planul complexului, Stadiul construcției, Facilități și Beneficii, Localizarea.

Landing Page construit „să reziste”

Pagina de destinație a proiectului Club House a fost construită cu scopul să ofere utilizatorilor toate beneficiile produsului, cât și proiectul caselor, astfel ca să găsească rapid informația necesară și să efectueze o achiziție.

La blocul despre townhouse se oferă informații clare despre planimetria fiecărui etaj și dimensiunile fiecărei încăperi, astfel permite utilizatorului să-ți aleagă varianta ideală pentru el. Fundalul deschis și fontul lizibil facilitează scanarea paginii și interacțiunea cu aceasta.

Paleta de culori a proiectului este o combinație echilibrată de lumină și întuneric, utilizându-se culorile albastru închis și alb. Site-ul a fost adaptat pentru toate dispozitivele.

Rezultatul

Am reușit să construim o pagină de destinație simplă și laconică, care ajută utilizatorii să-și găsească casa visurilor.

Dacă dorești și tu un Landing Page cu personalitate pentru afacerea ta, contactează-ne!

Leave a Reply