Skip to main content

Servicii stomatologice premium

Turismul dentar devine tot mai popular, datorită calității serviciilor stomatologice din Moldova, la preț bun (comparativ cu Europa, SUA și alte țări). Best Dental Tour este o clinică stomatologie care oferă pachete complete de servicii pentru persoanele fizice sau juridice din alte localități sau țări, la prețuri corecte.

Proprietarul stomatologiei și-a dorit un site web care să prezinte personalitatea echipei sale și angajamentul de a oferi servicii corespunzătoare și de înaltă calitate. Pagina web prezintă clinica, serviciile, cazuri clinice soluționate de medicii stomatologiei și servicii adiționale pentru cetățenii străini: excursii, cazare, procurare bilete de avion, transport.

Site web unic

Site-ul Best Dental Tour este real și autentic, deoarece în proiectarea lui s-au utilizat fotografii reale. Știind că un site web stomatologic va face o primă impresie asupra cabinetului, am organizat o sesiune foto pentru a ajuta la dezvoltarea unei conexiune personale cu pacienții prin intermediul paginii web.

Un accent la fel de mare s-a pus și pe experiența utilizatorului pe site: viteza de navigare, informație structurată, traducerea conținutului în 4 limbi și adaptarea site-ului în funcție de dispozitivul de pe care este accesat.

Rezultatul

Am construit un site de prezentare modern, cu un design unic și complet personalizat în funcție de necesitățile clientului.

Dacă dorești și tu un site de prezentare funcțional pentru afacerea ta, contactează-ne!

Leave a Reply